Skip to main content

"Beleef en onarm u met Goddelijk cultuur"

‘Lights on Van Eyck’ is het sublieme alternatief geworden op het jaar van ‘Van Eyck’. Het Covid-19 event heeft de wereldberoemde meesterwerken van de grootste Vlaamse schilder teruggebracht naar de eigenaren. Het zou Gent niet zijn, als er geen alternatief zou komen. 

 Een decennium terug heeft Gent licht parades geïntroduceerd die over het heel centrum was te bewonderen. Momenteel hebben kunstenaars in de Sint-Niklaaskerk een volledige digitale en muzikale beleving neergezet. Dit event loopt van juni 2020 tot juni 2021.

Het is een spektakel voor alle zintuigen, emoties zijn zeker ook toegestaan. Mocht dit nog niet genoeg zijn heeft de stad Gent nog andere activiteiten uitgestippeld omtrent deze grootmeester.
Beleef en omarm u met Goddelijke cultuur. Klik hier 

Bekijk onze accomodatie