Skip to main content

Locatie & positie

Alle wegen leiden naar Gent. Door de eeuwen heen is deze stad het middelpunt van Europa geworden. Tegenwoordig, is de stad uitgegroeid tot een ´check off the bucket list’ visit.

Citytrippen, zeker! Maar ook als hub voor business. Daarom is de ligging van uw verblijf uitermate belangrijk. Het hotel biedt een strategische ligging aan voor zowel citytrippers, als business mensen. Direct gelegen langs één van de drukst bezochte Belgische station (Gent Sint-Pieters).
Openbaar vervoer (tram, trein, bus) is in 5 minuten nabijheid van het hotel. Ook heeft u op wandelafstand een hand vol aan bezienswaardigheden, zoals, Miljoenenkwartier, het stadspark Citadel, nachtelijke party opportuniteiten en etc. 

De troef van de ligging: het hotel bevindt zich buiten het befaamde ‘circulatieplan’ van Gent. Het is nog steeds makkelijk te bereiken met allerlei voertuigen, ongeacht een oude diesel motor. Klik hier

"Het gevoel van in nabijheid te zijn van iets, voelt als het water aan je tenen en ondergedompeld te worden in de levendig Gentse vibe."

Zakenlui

Voor zakelijke gasten is dit de ideale hub om te genieten van deugddoende rust en snelle verbindingen. In een straal van 1 km zijn er verschillende uitvalswegen naar andere Belgische grootsteden.
Ook is de Expo van Gent makkelijk te bereiken via tram en bus. Het universitair ziekenhuis Gent, befaamd over de wereld ligt in nabijheid van het hotel.

Citytrippers

Voor de citytrippers, zij kunnen genieten van een rustig verblijf net buiten de binnenrand van centrum Gent. Alle belevingen in het oude stadscentrum zijn in een 10 minuten tramrit te bereiken. Kunstmusea in Gent liggen op wandelafstand van het hotel. 

Het centrum bereikt u in (met tram)
10
Het Station Gent Sint-Pieters bereikt u in
2
5 parkeerplaatsen

‘First come, first serve’ – regel.

Beveiligde parking

Parkeergelegenheid achteraan het hotel.

Geen plaats meer op de parking?

Nabij het hotel kan gestationeerd worden (mits een kleine vergoeding, 3 EUR/dag). De gastvrouw begeleidt u naar de parkeergelegenheid.

Gratis parkeren op onze beveiligde parking

Er is een kleine parking voorzien voor onze gasten. Door de grootte van de parking hanteren we de ‘FCFS’-regel (First Come, First Served). Dit is een rechtvaardige manier van handhaven met de gegeven grootte van de parking.

Mocht er geen plaats meer zijn voor uw voertuig, begeleiden we u graag naar de parkeergelegenheid 20 meter van het hotel.

Naast het hotel bevindt zich een mooi park waar langs het voertuig kan gestationeerd worden vermits een kleine vergoeding van € 3,- / 24 u  (Na 19.00 u gratis parkeren tot 9.00 u de volgende dag.) (zondag en feestdagen gratis parkeren).

*Het hotel aanvaard geen reservaties op de private parking.
*Disclaimer, hotel Adoma kan niet verantwoordelijk gesteld worden omtrent incidenten op de private parking.

Bezienswaardigheden  

 

Miljoenenkwartier0,3 km
Station Gent-Sint-Pieters 0,4 km
Citadelpark0,6 km
MSK Museum voor Schone Kunst0,8 km
SMAK Stedelijk museum van Kunst0,8 km
Overpoortstraat1,0 km
STAM stadsmuseum Gent1,1 km
Sint-Pietersplein1,2 km
Universitair ziekenhuis Gent1,2 km
Expohallen Flanders Expo1,5 km
Stadscentrum2,0 km